Info-1        Veluwe: Particuliere verhuur van betaalbare luxe vakantiewoningen.
bungalowpark de ijsvogel: zwembad, vakantiebungalows 913 en 914
Bungalow 913
Bungalow 914
vakantiebungalow 913
vakantiebungalow 914
Het is donderdag 15 april 2021, week 15.

Thema 2019: Reis om de wereld

Het festijn staat garant voor een uniek en attractief uitje voor het hele gezin. De zandkunstwerken en de ambiance er omheen zijn een trekpleister voor binnen- en buitenlandse toeristen en zetten de Veluwe nog meer op de kaart. Het festijn is een eyecatcher van formaat.
′t Veluws Zandsculpturenfestijn
Oude Barnevelderweg 5 te Garderen.
Maandag t/m vrijdag van 10 tot 17:30 uur, zaterdag tot 17:00 uur.
Geopend tot 2 november 2019

Zandsculpturen Garderen

Bezoek Historische binnenstad Amersfoort

In Amersfoort wonen meer dan 155.000 mensen. Gratis parkeren in de buurt van het Neptunusplein, wandel richting de historische toren naar de binnenstad. Bezoek de bibliotheek op het Eemplein, de straat Muurhuizen, De Armen de Poth (Pothstraat), het Mondriaanhuis en Flehite
Website: Amersfoort

Koppelpoort Amersfoort
Richting Voorthuizen rijdt u direct al langs de golfbaan van Edda Huzid. Komt u minder dan vijf keer per jaar golfen bij Edda Huzid, dan is het greenfeetarief voor u waarschijnlijk het voordeligst. 35 (9 holes) of 57,50 euro (18 holes).   Voorthuizen, Edda Huzid

Golfen/dagschotel Edda Huzid
Golfen voor beginners
Als u linksaf slaat uit de Sophia Hoeve volgt u het bord Zeumeren. Is ook voor wie nog nooit aan golfen heeft gedaan. Vanaf 8 jaar. Er is in Zeumeren nog meer: Midgetgolf / Footgolf / Outdoor / Strand / Educatie / SchatEiland

Website: Voorthuizen, Zeumeren

Shortgolf Zeumeren
Zonnen op het zandstrand
Als u linksaf slaat uit de Sophia Hoeve volgt u het bord Zeumeren. Parkeren kost 4 euro per dag. Het is ongeveer 3 km van de Sophia Hoeve

Website: Voorthuizen, Zeumeren

Zwemmen Zeumeren
Wandelroute rondom het meer van Zeumeren
Er is een Dieren-ABC-Route. Kinderen volgen de bordjes A t/m Z. Elke letter staat voor een dier. In het bijbehorende boekje staan opdrachten, weetjes en spelletjes.

Website: Voorthuizen, Zeumeren

Wandelen Zeumeren
Kinderen tot 12 jaar kunnen in avonturenparadijs SchatEiland urenlang spelen en ontdekken, schatgraven en goud zoeken, springen en glijden, klimmen en klauteren, bootjes besturen, meedoen aan interactieve spellen en nog veel meer! Let op het kledingadvies.
Website: Voorthuizen, Zeumeren                   Winactie

Zeumeren-Schateiland
Twee uur lang onbeperkt eten en drinken. Ongeveer 400 meter lopen van de Sophia Hoeve. Het kost 1,85 euro per levensjaar tot maximaal 24,95 euro. Er is een kinderspeelplaats met een Playstation en een skelterbaan.
Website: Restaurant, Voorthuizen

Voortse Herberg
Julianatoren
Julianatoren ligt aan de doorgaande weg van Voorthuizen naar Apeldoorn. Als u de Sophia Hoeve verlaat gaat u 2 x rechts totdat u langs de Julianatoren komt. Koningin Juliana Toren is een familiepretpark met heel veel leuke attracties. Ga mee op ontdekking en laat zien wat je allemaal durft! Meer dan 50 attracties. Maak een duizelingwekkende rit in de Achtbaan, een vlucht met de Batmuismolen, een angstaanjagende tocht door het Spookslot van graaf Dracula, een nostalgische rit op de Stoomcaroussel of een reis door het land van de kabouters in Kabouterwonderland. Hou je van piraten, de zee en de pruttelende bootjes? Dan is een tocht met Jul′s Piratenschip Moby Dick een echte aanrader.
Julianatoren
Apenheul (voorbij de Julianatoren). 100% speels, eigenwijs en ondeugend ... dat zijn natuurlijk de actieve doodshoofdaapjes! Het is verbazingwekkend hoe snel de moeders klimmen en klauteren met de baby′s op hun rug. Ontdek ze vlak boven je hoofd of opeens pal voor je neus. Dat staat garant voor bijzondere ontmoetingen! De mensapen zijn te bewonderen op hun mooie eilanden. Laat je verrassen door hun eigenaardigheden. Liefhebben en ruzie maken. IJdeltuit en sloddervos. Plagen en verzoenen. Moederliefde en puberen. Zoals je de apen in Apenheul ziet, zie je ze nergens! Wanneer liep jij voor het laatst los tussen de apen?
Apenheul
Dubbelbeek 4, 7333 NJ Apeldoorn Malkenschoten Apeldoorn
De kleinste peuter geniet hier van de dieren op de kinderboerderij of de karpers in de vijver die zó uit de hand eten. Peuters die al wat groter zijn en kunnen lopen ontdekken al snel de speel-, doe- en bouwplekken. Voor de grotere kinderen heeft Binky een spannend klim- en klauterparcours. Na het spelen is het heerlijk zitten en smullen op het grote overdekte horecaterras. Malkenschoten is een grote kinderboerderij met speeltuin in Apeldoorn. Ze hebben hier heel veel dieren. Geitjes, konijnen, cavia's, pony's, (oude)ezels, varkens, ... en een heleboel dieren waar ik de naam niet van weet.
Kinderparadijs Malkenschoten
Kinderparadijs Malkenschoten
DutchLocal.Com: Your Web Guide to Holland

Walibi Biddinghuizen
Walibi Holland is veel meer dan alleen attracties. Onze uiteenlopende evenementen zorgen dat een dagje Walibi nog onvergetelijker wordt. Ervaar het zelf.
Walibi Biddinghuizen

Waterskibaan Zeumeren
Baangebruik inclusief instructie, waterski's en zwemvest (verplicht) voor € 20 voor anderhalf uur.
Te huur: Helm, Wetsuit, Kneeboard, Wakeboard
Waterski Zeumeren Voorthuizen